INTERNET WWW.NRC.NL

Vragen over film. Hans Beerekamp, filmredacteur van NRC Handelsblad, beantwoordt vragen over film. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering met vragen en antwoorden. De rubriek staat op www.nrc.nl/film. Daar is ook te lezen hoe vragen ingezonden kunnen worden. Op dezelfde plek is ook het complete filmarchief met meer dan 1.500 filmrecensies te vinden.

Dossier Ahold. Ahold zit in de financiële problemen. Hoe is dat zo gekomen en wat is Ahold voor bedrijf. Op www.nrc.nl/dossier staat een uitgebreid dossier over de Nederlandse multinational.

Vragen over Irak. De internetredactie verzamelt via www.nrc.nl vragen van lezers over een naderende oorlog tegen Irak. Antwoorden verschijnen later op de site en mogelijk in de krant.

ik@nrc.nl. Columns van lezers, die dagelijks verschijnen op de Achterpagina van de krant, kunnen voortaan naar de redactie worden gestuurd via een formulier op www.nrc.nl/ik. Hier zijn ook de eerdere afleveringen te lezen.

Rubrieken. Dagelijks op de website bijdragen van Adriaan Hiele (geldzaken), Marie-José Klaver en Herbert Blankesteijn (computers en internet), Hans Ree (schaken), Jan van Cleeff (bridge), Ewoud Sanders (taal) en Rolf Schöndorff en Jan Pleus (economie voor jou).