Hetzelfde, maar dan anders

Bij hetzelfde bedrijf, maar dan anders. Just Fransen van de Putte (59) is sinds 21 februari directeur van DSM Limburg en DSM Industrial Services. Fransen van de Putte werkt al bijna 25 jaar bij het chemiebedrijf. Voorheen was hij directeur strategische projecten, een tweejarige klus waarbij hij de verkoop begeleidde van DSM's petrochemie aan het Saoedische Sabic. Een promotie is het niet, wel een ,,horizontale beweging in de laag onder de raad van bestuur'', aldus Fransen van de Putte. De DSM-directeur wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor 5.000 werknemers en zal het beheer voeren over de Limburgse industrieterreinen van DSM. Ook Sabic zal hij, als nieuwe grootverbruiker van de DSM-abrieken, weer tegenkomen. ,,Dit werk zal zeker niet minder spannend zijn. Ik ben verantwoordelijk voor het hele sociale gebeuren van 5.000 mensen en heb tot taak het industriële complex aantrekkelijker te maken.''

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf