Seks met poppen

Poppen spelen een hoofdrol in het nieuwe tv-voorlichtingsprogramma `Neuken doe je zo', dat maandag begint. Ellen de Bruin wil weten waar die vandaan komen.

Maandagavond om 22.00 uur begint bij BNN het instructieve televisieprogramma Neuken doe je zo!, gepresenteerd door Bridget Maasland. Bridget ondervroeg eerder, samen met Katja Schuurman, politici als Jan Peter Balkenende in hun programma Lijst 0.

Voor het onderdeel `techniek' in Neuken doe je zo! is `erotisch model' Bo ingehuurd, een schaarsgeklede dame met ervaring in het poseren voor blootbladen. Bo demonstreert, aldus een woordvoerder van BNN, hoe een vagina eruit ziet en hoe je moet beffen en pijpen, ,,en natuurlijk neuken''. Bo doet dat niet in haar eentje: zij maakt gebruik van twee levensgrote siliconen poppen, gemaakt door de Duitse sekspoppenfabrikant First Androids (www.first-androids.org of www.first-androids.de) in Neumarkt.

Voor wie zich niet regelmatig op de hoogte stelt van de nieuwste ontwikkelingen in de seksindustrie: siliconenpoppen zijn het vervolg op de vroegere opblaaspoppen, maar er kan veel meer mee. Je kunt ze weliswaar niet leeg laten lopen, klein opvouwen en verstoppen, maar daar staat tegenover dat ze niet verkleuren, temperaturen tot boven de 200 graden celsius aankunnen, bestand zijn tegen alcohol en olie, en in theorie honderden jaren meegaan. Mits je er voorzichtig mee bent: volgens de fabrikant is het het beste als je de pop behandelt alsof het een écht meisje is. Jongens zijn trouwens ook te koop, maar die zijn duurder (vanaf 7.460 euro, een vrouwelijke pop is al vanaf 3.860 euro te koop) en hebben een iets langere levertijd.

Wie toch zo'n bedrag neertelt, zal het waarschijnlijk niet bij een basispop laten. Grotere borsten zijn vanaf 870 euro te bestellen, voor 280 euro kunnen de billen steviger of zachter, en voor 980 euro plast de pop als je erop duwt. Voor subtielere wensen – automatische menstruatie na 28 dagen, een g-plek met automatische vocale kreun, extra maagdenvliezen, oversized schaamhaar in kleur naar keuze – gelden prijzen op aanvraag. En wie echt het nieuwste van het nieuwste wil, kan zichzelf of een vriend of vriendin levensecht en levensgroot laten klonen in siliconen voor 24.000 euro.

In tegenstelling tot wat in het society-tv-programma RTL Boulevard beweerd werd, is presentatrice Bridget Maasland overigens niet overspannen geraakt tijdens de opnamen van Neuken doe je zo! ,,Ze is gewoon heel druk aan het draaien voor Neuken doe je zo!, en daarom moest ze een interviewafspraak afzeggen. Dat is alles'', aldus een woordvoerder van BNN.

    • Ellen de Bruin