INTERNET WWW.NRC.NL

Filmvragen. Filmredacteur Hans Beerekamp is begonnen met een nieuwe rubriek op www.nrc.nl. Hij beantwoordt vragen van lezers over film. Vragen kunnen worden gestuurd naar hb@nrc.nl. Antwoorden verschijnen op de site. Op de website van NRC Handelsblad ook: vragen van lezers met antwoorden van Adriaan Hiele (geld), Marie-José Klaver (internet) en Ewoud Sanders (taal).

Vragen over Irak. De internetredactie verzamelt via www.nrc.nl vragen van lezers over een naderende oorlog tegen Irak. Beantwoording van deze vragen verschijnt later op de site en mogelijk in de krant.

ik@nrc.nl. Columns van lezers, die dagelijks verschijnen op de Achterpagina van de krant, kunnen voortaan naar de redactie worden gestuurd via een formulier op www.nrc.nl/ik. Hier zijn ook de eerder in de krant verschenen afleveringen te lezen.

World Press Photo. Twintig bekroonde foto's van World Press Photo zijn te zien op www.nrc.nl, waaronder de winnende foto van de Armeense fotograaf Eric Grigorian, gemaakt bij en aardbeving in Noordwest-Iran in juni vorig jaar.

Puzzelen. Dagelijks op www.nrc.nl een puzzel van J.J. Steenhuis. Abonnees kunnen ook het wekelijkse Scrypto via de site insturen.