INTERNET WWW.NRC.NL

ik@nrc.nl. De redactie van de Achterpagina is op zoek naar waar gebeurde verhalen, naar anekdotes uit eigen ervaring en observatie. Lezers die een bijdrage willen leveren aan ik@nrc.nl vinden een deelnameformulier op www.nrc.nl/ik. De beste bijdragen komen in de krant.

Sheets Powell. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell presenteerde vorige week in de Veiligheidsraad satellietfoto's en geluidsopnamen waarmee hij probeerde aan te tonen dat Irak nog steeds verboden wapens verbergt en produceert. Een selectie uit de sheets die Powell de Veiligheidsraad toonde staat op www.nrc.nl/doc.

Discussie Irak. Moet Nederland de Verenigde Staten onverkort steunen? Op www.nrc.nl/discussie wordt gediscussieerd over de vraag of de VS Irak moeten aanvallen en of Nederland daaraan een bijdrage moet leveren.

Dossier Irak. Nieuws, achtergronden, discussies, documenten en links over het conflict over Irak staan op www.nrc.nl/dossiers/irak.

Rubrieken. Dagelijks op de website bijdragen van Adriaan Hiele (geldzaken), Marie-José Klaver (computers en internet), Jan van Cleeff (bridge), Ewoud Sanders (taal) en Rolf Schöndorff en Jan Pleus (economie voor jou). Een overzicht van alle rubrieken staat op de pagina www.nrc.nl/rubrieken.