ADO stadion

Een van argumenten van de gemeente Den Haag om delen van de haar omringende gemeenten te annexeren was dat er een grote behoefte bestond aan industriegebieden.

Groot is de verbazing dan ook dat Den Haag, op de A-locatie van het Forepark, een nieuw stadion voor ADO wil bouwen. Als gemeenteraad van Leidschendam Voorburg hebben wij daar uiteraard geen zeggenschap over, al dienen wij wel toe te zien op een verantwoorde manier van aan- en afvoer van de supporters.

De gemeente Den Haag probeert in voorlichtingsbijeenkomsten de burgers gerust te stellen en te vertellen dat het allemaal wel meevalt. Als dan, na de veldslag tussen PSV en ADO supporters vorige week, de Haagse politici, die nagenoeg allemaal voor het nieuwe stadion zijn, in de krant geciteerd worden met: ,,hoe minder hooligans in de buurt, hoe beter'', dan maak ik mij grote zorgen over wat ons nog te wachten staat.

    • Marc van Dijk
    • Fractievoorzitter Vvd
    • Leidschendam Voorburg