Jaloers op de concurrent

Still Intern Transport heeft een nieuwe directeur. De distributeur van onder meer vorkheftrucks in Hendrik-Ido-Ambacht wordt vanaf 20 januari geleid door Tom van Trijen (51), die al zijn hele werkzame leven bezig is met autotechniek, wat hij dan ook aan de HTS studeerde. Na zijn studie werkte Van Trijen bij auto-importeur Pon en Motrac, een van Stills concurrenten in Nederland en België. De meeste Nederlanders kennen Still niet van de eigen werkvloer, maar van de radioreclame. ,,Toen ik hiervoor bij de concurrent zat, was ik altijd al jaloers op die reclame.'' Nu kan Van Trijen de achterkant van die reclame, het bedrijf met 200 werknemers en een omzet van 55 miljoen euro, gaan besturen. Al iets gezien dat anders moet? ,,Zeker, maar dat bespreek ik liever eerst met mijn werknemers.''

personalia@nrc.nl

    • Freek Staps