Dode in landhuis Spector was actrice

De vrouw die dood is aangetroffen in het landhuis van de Amerikaanse muziekproducent Phil Spector (62) blijkt de 40-jarige actrice Lana Clarkson te zijn. Ze is ontdekt door B-regisseur Roger Corman en had een klein rolletje in Brian de Palma's Scarface. Ze trad vooral op in B-films als Vice Girls, Barbarian Queen en Barbarian Queen 2: The Empress strikes back. Ook deed ze tv-spots en had ze een eigen website waarop ze haar pin-up foto's verkocht. Omdat haar carrière tanend was, werkte ze soms in een nachtclub. Over haar relatie met Spector is niets bekend. Clarkson werd doodgeschoten met een wapen dat in Spectors huis is aangetroffen. De producent is op borgtocht vrij en moet op 3 maart voorkomen. Hij wordt juridisch bijgestaan door Robert Shapiro, die in 1995 een van de advocaten van O.J. Simpson was.