Internet www.nrc.nl

A4-krant poëzie. Ter gelegenheid van de Landelijke Gedichtendag, morgen, is een speciale `A4-krant' over poëzie verschenen op www.nrc.nl/scholieren. Deze krant is te gebruiken door leerlingen in het Studiehuis. De redactie van www.stepnet.nl (uitgeverij ThiemeMeulenhoff) zal in de komende weken lesopdrachten toevoegen aan deze A4-krant.

Filmforum. Bezoekers van het International Film Festival Rotterdam kunnen zelf recensies sturen naar www.filmpage.nl, een website in samenwerking met NRC Handelsblad.

Verkiezingen. De complete lijst met voorkeurstemmen voor de 150 nieuwgekozen Tweede-Kamerleden staat op www.nrc.nl/verkiezingen. Hier ook: een programma om de verkiezingsuitslag zelf weer te geven in allerlei kaarten van Nederland, internationale media over de Nederlandse verkiezingen, enz.

Agenda 2003. De complete agenda met culturele festivals en andere evenementen in 2003 is te vinden op www.nrc.nl/kunstagenda2003. De agenda met de grote sporttoernooien en -wedstrijen staat op www.nrc.nl/sportagenda2003.

foto's. Aan het fotoarchief is een actuele serie toegevoegd van Vincent Mentzel over het Filmfestival Rotterdam, plus drie fotoseries uit het oeuvre van Leo van Velzen.