Sound of Music gaat nog door

De musical The Sound of Music wordt wegens groot succes nog een seizoen doorgespeeld. De productie verhuist eind augustus naar het Circustheater in Scheveningen, als vervanging voor de musical Aida die deze zomer, na bijna twee jaar, gaat sluiten. The Sound of Music ging vorig najaar in première en maakt dit seizoen een tournee langs de grootste theaters van het land, die op 6 juli zou worden beëindigd in Utrecht. In plaats daarvan heeft Joop van den Ende Producties in juli en augustus extra voorstellingen geboekt in Eindhoven, Breda, Apeldoorn en Groningen, zodat de show vrijwel ononderbroken kan doorgaan tot het Circustheater vrijkomt. Het is de bedoeling The Sound of Music in Scheveningen door te spelen tot in het voorjaar van 2004. Daarna wil Van den Ende in het Circustheater een Nederlandse versie produceren van de succesvolle Broadway-musical The Lion King, een Disney-productie – net als Aida – met songs van Elton John en Tim Rice.