Record voor `Simpsons'

De tekenfilmserie The Simpsons gaat zeker nog twee jaar langer door. Televisiezender Fox heeft ook voor het seizoen 2004/2005 afleveringen besteld bij maker Matt Groening. De serie loopt sinds 1989. Daarvoor was het twee jaar een onderdeel van de Tracey Ullman show. Met zestien seizoenen zal de satirische sitcom rond Bart Simpson en zijn familie in het plaatsje Springfield de langlopendste Amerikaanse sitcom ooit zijn.

Aan de serie Frasier zal volgend jaar na 11 seizoenen een einde komen. TV-zender NBC zal geen nieuwe afleveringen bestellen van de comedy rond de door Kelsey Grammer gespeelde tv-psychiater Frasier Crane, ooit een van de stamgasten in Cheers. Voor NBC is het stoppen een gevoelig verlies nadat vorige week bekend werd dat het tiende seizoen voor hun andere successerie, Friends, definitief het laatste zal zijn.