Internet www.nrc.nl

Verkiezingen. De website van NRC Handelsblad besteedt vanavond en morgen uitvoerig aandacht aan de verkiezingen. Met tussen 21.00 en circa 01.00 uur vannacht is steeds het laatste nieuws te lezen: berichtgeving uit gemeenten, reacties van lijsttrekkers, enz. Complete uitslagen, landelijk en van alle 489 gemeenten afzonderlijk, zijn beschikbaar vanaf 8.00 uur morgenochtend. Bezoekers van www.nrc.nl kunnen zelf kaarten maken, waarin onder meer winst en verlies per partij in beeld kunnen worden gebracht.

Filmfestival. Bezoekers van de Internationaal Filmfestival Rotterdam kunnen meepraten over de films van het festival op www.filmpage.nl, een speciale site voor festivalbezoekers in samenwerking met www.nrc.nl. Lees de reacties en stuur zelf recensies.

foto's Sake Elzinga. Aan het fotoarchief op www.nrc.nl is een oeuvre-overzicht toegevoegd uit het werk van fotograaf Sake Elzinga. Naast algemene nieuwsfoto's uit de periode 1990-2002 zijn hier fotoreportages te zien van het jaarlijkse Oerolfestival op Terschelling en een fotoserie uit Tsjernobyl, tien jaar na de kernramp in 1986.

Puzzelen. Abonnees van NRC Handelsblad kunnen dagelijks `on line' een puzzel oplossen. Het wekelijkse Scryptogram is ook via de site te maken.