Gevonden man in auto vermoord

De 44-jarige trimmer uit Drempt, die dinsdag dood in zijn uitgebrande auto werd aangetroffen in het Brabantse Erp, is door geweld om het leven gekomen. Dat is uit sectie op het stoffelijk overschot gebleken. De politie wil niet zeggen wat precies de doodsoorzaak is geweest.

De Dremptenaar keerde maandagavond niet terug van zijn vrijwel dagelijkse bosloop over de Posbank bij Rheden. Terwijl politiemensen en boswachters in de Veluwse bossen naar hem zochten, vonden voorbijgangers in het 130 kilometer verderop gelegen Erp een uitgebrande auto met daarin een stoffelijk overschot. Het lichaam was door de brand zodanig toegetakeld dat het bijna een hele dag heeft geduurd voor aan de hand van gebitsgegevens definitief vastgesteld kon worden dat het slachtoffer de man uit Drempt was. Omdat getuigen de trimmer zeer waarschijnlijk nog op de Posbank hebben gezien, is het voor de politie volgens een woordvoerder een raadsel hoe de Dremptenaar in Erp terecht is gekomen.