Stemmentrekker Bos

Het is momenteel Bos voor en na in medialand. Zijn naam loopt als een rode draad door NRC Handelsblad van de afgelopen dagen.

Geen verwijt: het fenomeen valt natuurlijk niet te omzeilen; maar laten we niet vergeten dat hij een partij vertegenwoordigt die ervoor verantwoordelijk is dat ons onderwijs, met z'n nog altijd oplopend tekort aan leerkrachten, is verworden tot wat het is: één doffe ellende, van mislukte Basisvorming tot Tweede Fase en vermaledijd Studiehuis toe. Namen? Van Kemenade, Wallage, Ritzen, Netelenbos en Adelmund. Wij docenten en leerlingen zitten in een impasse, want, terwijl een en ander weer ten goede gekeerd zou moeten worden, hebben we inmiddels onze bekomst gehad van vernieuwingen. Ze zijn uitgekookt bij de PvdA: Wouter Bos als stemmentrekker, waarna we straks door de paarse bomen Bos niet meer zien! In het feit dat de paarse oud-staatssecretaris voor Onderwijs, Job Cohen, nu officieel als kandidaat-premier naar voren is geschoven, kan men reeds een bewijs daarvan zien.

    • Docent Frans
    • Ed Bogers
    • Decaan Bergen op Zoom