ONDERSCHRIFTENWEDSTRIJD

Op de foto van de afgelopen week spelen de Zuid-Koreaanse Kim Mi-jung en een aap gitaar. De show waar de foto is genomen werd vorige week gehouden in Seoul en is bedoeld om te demonstreren hoe veel apen kunnen leren door imitatie van hun trainers. Een lezer attendeerde de redactie op de verkeerde vertaling van Alpacagoat bij de wedstrijd van twee weken geleden. Inzenders die op de foto van vorige week een lama in plaats van een geit signaleerden hadden natuurlijk gelijk. De redactie heeft de volgende inzendingen geselecteerd:

Winnaar Idols-finale geeft masterclass in Japan, Hanne ten Berge (Utrecht);

Resultaat alternatief onderzoeksprogramma testapen TNO hoopgevend, Jacco Visser (Den Haag); Sony test levende opvolger walkman, Marcel Schoemaker (Diepenveen);

Kloon-techniek nog niet 100 procent betrouwbaar, Jeroen Meijboom (Rotterdam); Na definitieve plastisch-chirurgische operatie moet Michael Jackson carriere van grond af aan opbouwen, Ernst van den Doel (Bilthoven);

De boekenbon gaat naar Berry Slok uit Hilversum: Aapje nog wat onwennig tijdens omscholingscursus na afschaffing dierproeven