GROOT DOBBY-FANCLUB-NIEUWS!

De Dobby Fanclub van de Kinderpagina heeft groot nieuws! Het nieuwe boek van de grote tovenaar Harry Potter zal in het Engels op 21 juni dit jaar verschijnen. En in het najaar verschijnt de Nederlandse vertaling van het boek dat Harry Potter en de Orde van Fenix gaat heten. Dus tot die tijd bestaat de Dobby Fanclub zeker! Alle fanclubleden die een mooie tekening opstuurden, krijgen een speciale Dobby-Fanclub sok toegestuurd. Dus toch! De Kinderpagina huiself heeft er te lang mee gewacht. Sorry daarvoor! Maar nog meer nieuws: Dobby wint misschien een prijs. Dobby gaat misschien meedoen aan de filmprijzenwedstrijd, de Oscars in Amerika, samen met de `gollem' uit de film `In de ban van de ring' deel 2. Heb je die gezien? Vind je dat Dobby op Gollem lijkt? Schrijf het de Dobby Fanclub. En o ja, stuur je foto van je Dobby fanclubsok, op je neus, op je hand of op je hoofd aan de Kinderpagina! De leukste drukken we af! De Dobby-groeten!