Curaçao

Op 21 november ben ik met mijn vader alleen naar Curaçao gegaan. Twee jaar geleden heb ik daar gewoond. En mijn vader moest daar heen voor een congres en ik mocht mee (ik ben daar ook geboren). We hebben heel veel gedaan, ik heb gelogeerd en gehockeyd met vroegere schoolvriendinnen. In het hotel daar waren twee tweepersoonsbedden (een voor mij en een voor mijn vader) met vier kussens en de kamer had een heel mooi uitzicht op het strand. Maar het leukste vond ik met de dolfijnen zwemmen, dat was zo cool mijn vader ging er ook in. De meeste mensen dachten dat hij dat niet zou durven maar hij deed het wel. Mijn lievelingsdieren zijn ook dolfijnen, mijn droom is echt uitgekomen.

Ze zeggen veel stomme dingen over Curaçao, maar het is een heel leuk eiland.

Eigen nieuws van Merel Verhagen, 9 jaar, uit Groningen