INTERNET WWW.NRC.NL

Verkiezingen. Hoe kijken kiezers naar televisiedebatten? NRC Handelsblad liet het onderzoeken. Een groep van 25 zwevende kiezers keek afgelopen zondag naar het debat van Radio 1 en Buitenhof met een `perceptiemeter' in de hand. Welke argumenten scoren, welke niet. Zie tien fragmenten uit het debat mét grafieken, plus de analyse en tips voor de lijsttrekkers van een ervaren debater: www.nrc.nl/verkiezingen. Hier ook: de stand uit de opiniepeilingen van de afgelopen weken in `interactieve' grafieken. Plus: directe links naar alle verkiezingsprogramma's en stemwijzers op internet.

Columnisten. NRC Handelsblad heeft een nieuwe columnist op de Opiniepagina: de dichter en strafrechtgeleerde Afshin Ellian. Zijn eerste column, die afgelopen zaterdag verscheen, is ook te lezen op www.nrc.nl/opinie. Op deze pagina staan ook biografische gegevens van alle vaste columnisten op de Opiniepagina.

Sportagenda. De complete agenda van de grote sportevenementen in binnen- en buitenland in 2003 is te vinden op www.nrc.nl/sportagenda.

Scryptogram. Abonnees van NRC Handelsblad kunnen het wekelijkse Scryptogram ook oplossen en insturen via de website. Hier ook: een `chatbox' om met puzzelaars `on line' samen te werken.