Sabbatical voor uitgeversvrouw

Bij Scripta Media gaan de wisselingen in de top met wat meer pais en vree. Petra Schuttel (39), een van de twee directeuren van de uitgever van sponsored magazines, ,,gaat genieten van een sabbatical jaar', zegt de andere directeur, Marnix Uhl (40).

Schuttel gaat ,,in haar huis op Ibiza nadenken over haar carrière', om daarna terug te komen binnen WPG Uitgevers, het moederbedrijf van Scripta Media. De Amsterdamse uitgever Scripta heeft 33 werknemers en maakt de bedrijfsmagazines van onder meer Aegon, Nike en TPG Post. De `reclamebladen met redactionele inhoud' van Scripta hebben een totale oplage van 3,5 miljoen. Schuttel wordt opgevolgd door Wim Tjaberinga (ook 39), die eerder bij Unilever, McKinsey en als directeur van reclamebureau ACA werkte.

personalia@nrc.nl

    • Freek Staps