Nieuwe ronde na ontslagronde

Eerst tweehonderd werknemers ontslaan, daarna zelf op zoek naar een nieuwe baan. Rob van Straten heeft ,,in onderling overleg besloten zijn carrière elders voort te zetten', zo stelt een verklaring van Imtech Telecom, waar de tijdingen het afgelopen jaar negatief waren.

Van Straten wordt opgevolgd door Peter Lohman (56). ,,Mijn voorganger heeft de klus goed geklaard', zegt Peter Lohman. ,,En nu is het: nieuwe ronde, nieuwe kansen.' De nieuwe directeur van de afdeling van het beursgenoteerde Imtech (in totaal 14.000 werknemers) was eerder al verantwoordelijk voor de vier buitenlandse vestigingen van Imtech Telecom. Naast de vestigingen in Zweden, Duitsland, Engeland en België krijgt hij in zijn nieuwe functie van directeur nu ook de drie Nederlandse vestigingen in Den Bosch, Arnhem en Gouda onder zich. In totaal zijn er bij Imtech Telecom nog achthonderd werknemers over.

personalia@nrc.nl

    • Freek Staps