INTERNET WWW.NRC.NL

Verkiezingen. Nieuws en achtergronden over de aanstaande verkiezingen zijn te vinden op www.nrc.nl/verkiezingen. Hier ook: een `interactieve grafiek' met alle opiniepeilingen van de afgelopen maanden. Plus: een lijst met links naar de verkiezingsprogramma's van alle deelnemende partijen.

Discussie. Enkele honderden reacties zijn binnengekomen in een discussie over de spanning tussen geloof en ratio. Op de Opiniepagina in de krant is deze discussie afgesloten, op www.nrc.nl/discussie gaat het debat voort.

A4-krant poëzie. Ter gelegenheid de vierde nationale Gedichtendag, op donderdag 30 januari, publiceert NRC Handelsblad voor scholieren in het Studiehuis een speciale A4-krant over poëzie. De redactie wil in deze krant ook gedichten van scholieren opnemen. Voor in te zenden gedichten is een thema bedacht: `Dit zal me mijn hele leven bij blijven.' Stuur je gedicht naar: scholieren@nrc.nl. A4-kranten zijn gratis te downloaden via www.nrc.nl/scholieren.

Het weer. Actuele radarbeelden over het winterweer in Europa zijn te zien via www.nrc.nl/weer. Plus: de meerdaagse weersverwachting voor duizenden steden en dorpen in de hele wereld. Toegang tot deze pagina`s, verzorgd door Meteo Consult in Wageningen, kost €1,15.