Bestuurder niet blij bij VastNed

Op de Rotterdamse burelen van vastgoedbeleggingsmaatschappij VastNed wordt het steeds rustiger.

Eerst traden twee bestuurders van dochter Foram af en raakte directievoorzitter Reinier van Gerrevink – zelf ook pas enkele maanden in functie – zijn financiële man kwijt. En nu is met onmiddellijke ingang Hein Sleven ,,ontslagen'. Van Gerrevink had Sleven per 1 oktober vorig jaar binnengehaald om medebestuurder te worden, met eindverantwoordelijkheid voor de binnenlandse kantoorinvesteringen. Van Gerrevink: ,,Maar ik liep al snel tegen zaken aan waarmee ik niet blij was.' De heren kregen ,,een beetje ruzie' over investeringen en Sleven moest het veld ruimen. Wordt die laatste daar financieel nog beter van? Van Gerrevink: ,,Dat is niet onze bedoeling. En hier op kantoor zal hij ook niet meer veel rondlopen, daar is onze verhouding nu niet naar.' Van Gerrevink zegt niet te weten waar Sleven is of hoopt te gaan werken.

personalia@nrc.nl

Gerectificeerd

Vastned

In de rubriek Wie is waar? (8 januari, pagina 16) staat dat VastNed-bestuurder R. van Gerrevink zijn financiële man kwijtraakte. Deze laatste was al weg voordat Van Gerrevink directievoorzitter werd.

    • Freek Staps