Dode bij overval op pompstation

Bij een overval op een tankstation in Zoetermeer is gisteravond een 52-jarige cassière doodgeschoten. Volgens ooggetuigen waren er twee daders, die beiden vanochtend nog voortvluchtig waren.

Het slachtoffer, afkomstig uit Zoetermeer, stond achter de kassa toen het fatale schot werd gelost. Zij werd met waarschijnlijk één schot gedood en overleed in het pompstation aan het Abdissenbos aan haar verwonding. Twee van haar collega's die de schietpartij zagen gebeuren worden door de politie gezien als belangrijkste getuigen. Zij bleven ongedeerd en zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij hulp kregen.

Direct na de schietpartij zocht de politie de omgeving van het pompstation af met speruhonden. Vanochtend waren er nog geen bijzonderheden te melden over het signalement van de daders en de eventuele buit. Ook is nog niet bekend of er beveiligingscamera's waren die iets hebben geregistreerd.