Stichting redt musical Sinatra

De theaterproducties van het failliete IMM Theater zijn overgenomen door de Stichting Producties in Nood. Zo kunnen de komedie The Dinner Party en de musical Sinatra toch hun tournee afmaken. De derde geredde IMM-productie Jesus my Boy is sinds dit weekeinde afgelopen. Twee schuldeisers van IMM - transportbedrijf Pieter Smit en theatertechnisch bedrijf Focus - hebben de stichting opgericht om de voorstellingen te redden. De acteurs en medewerkers krijgen tenminste vijftig procent van hun salaris terug. Musical-actrice Brigitte Nijman, die in Sinatra de rol van Mia Farrow en Nancy Sinatra speelt, laat weten dat zij in tegenstelling tot eerdere berichten wel degelijk nog in de musical staat. Eerder speelde zij de gedeelde hoofdrol in de failliet musical Grace. Producent IMM Theater ging begin december failliet. Het moederbedrijf, IMM Groep, verkeert ook in de geldproblemen.