Rolling Stones

De heruitgave van alle platen die de Rolling Stones tussen 1964 en 1971 maakten. Nu voor het eerst op de juiste snelheid, en niet alleen afspeelbaar op cd-spelers, maar ook op zgn. super audio cd-spelers. In Amerika al enige tijd verkrijgbaar, en sinds deze week ook in Nederland.

,,Hoewel deze platen [hier] als cd al onwaarschijnlijk goed klinken, levert de super audio-versie een kloon van het origineel. Liedjes die allang een cliché waren, klinken waarlijk als nieuw. [...] Ook valt dankzij de schat aan details op hoe goed, hoe inventief en subtiel de groep hun instrumenten bespeelde. [...] En nu eindelijk, eindelijk klinkt het zoals het ooit bedoeld was.[...] Een monument voor weergaloze muziek.''

Bart Jippes, 30 september 2002

Rolling Stones Remastered. Heruitgave van de eerste 22 platen van de groep, op Decca