Telegraaf: digitale krant

Dagblad De Telegraaf publiceert vanaf vandaag de hele papieren krant op internet. Via http://editie.telegraaf.nl zijn de volledige krantenpagina's te bekijken, inclusief de advertenties. Alle artikelen, foto's en advertenties zijn aanklikbaar.

De komende week is de elektronische Telegraaf nog gratis, daarna kost de inteterneteditie 1 euro, evenveel als een los nummer van de papieren krant. Op zaterdag vraagt de krant 1,15 euro. Bezoekers kunnen ook een week-, kwartaal- of jaarabonnement nemen. Abonnees van de krant krijgen een half jaar gratis toegang. De huidige Telegraaf-website, www.telegraaf.nl, blijft vrij toegankelijk, maar zal geen artikelen uit de krant meer bevatten.

De technologie van de nieuwe Telegraafsite is ontwikkeld door het bedrijf PaperNews, waarin De Telegraaf een belang van 67,5 procent heeft.