Eigen nieuws

Kindersport moet op tv

Beste Kinderpagina,

Ik heb jullie hulp nodig.

Ik speel hockey in Berkel-Enschot. Dat is heel tof. Helaas komt het nooit op tv. Nu wil ik aan het Jeugdjournaal vragen of ze ook kindersport willen laten zien. Maar als ik het alleen vraag lukt het vast niet. Daarom wil ik aan de kinderen die ook de Kinderpagina lezen vragen of ze hun handtekeningen op willen sturen naar mij dan stuur ik ze samen op naar het Jeugdjournaal.

Eigen oproep van Sander Engelberts (8 jaar)

Berkhof 8

5056 LW Berkel-Enschot

P.S. Ik heb al 130 handtekeningen

Liefde

Overdag denk ik aan jou,

Even tussendoor, even gauw.

De tijd is stil blijven staan,

Maar ik moet toch verder gaan.

's Nachts denk ik aan jou,

Even snel, even gauw.

Dan hoor ik hoe je zei,

Ach, blijf bij mij.

Sinds jij heen bent gegaan,

Is de tijd stil blijven staan.

Hoe heeft het toch kunnen gebeuren,

Hievoor was mijn leven vol met kleuren.

Overdag denk ik aan jou,

Even tussendoor, even gauw

's Nachts denk ik aan jou,

Even snel, even gauw.

Eigen gedicht van Linda de Ruiter (12 jaar) uit Capelle a/d IJssel.