Premier ook vaste gast bij SBS6

Premier Balkenende wordt vaste gast in het SBS6-programma Hart van Nederland. De omroep heeft dat vandaag bekendgemaakt. De nieuwsrubriek zal elke twee weken aandacht besteden aan werkbezoeken die Balkenende aflegt in het land.

Volgens SBS6 zal de premier in Hart van Nederland vragen beantwoorden van kijkers. Verder krijgt het programma ,,een kijkje achter de schermen'' bij het werk van Balkenende. De eerste uitzending van Hart van Nederland met de minister-president is op woensdag 16 oktober, met als thema de gezondheidszorg. De bezoeken zijn steeds gekoppeld aan een maatschappelijk probleem. Het tv-programma zal na afloop iemand die met de problematiek te maken heeft, in contact brengen met de premier. Eerder werd al bekend dat de premier bij wijze van proef driemaal bij BNN een gesprek zal voeren in Lijst 0, het politieke jongerenprogramma van Katja Schuurman en Bridget Maasland.