Hoelahoep

Wat is het leuk om te lezen dat in Rotterdam hele straten aan het hoelahoepen zijn geslagen. We zijn blij dat ze dat hebben ontdekt! Hier in Den Haag hoelahoepen we al sinds de lente van 2001 (ruim anderhalf jaar), maar blijkbaar was dat niet tot Rotterdam doorgedrongen. Mijn vader en moeder kunnen het ook!

Eigen hoelahoepnieuws van Linda (Den Haag)

Ik heb een blauwe hoelahoep en ik speel er best wel vaak mee.

Soms maak ik er een hut mee. Ik maak de hut meestal met Floris en met mijn zusje Hannah. De hut maak ik meestal met een paar dekens en andere dingen. Bijvoorbeeld met een paar knijpers en veel meer. Mijn vader en moeder kunnen het helemaal niet. Ik denk dat meisjes het beter kunnen dan jongens en ik denk dat dat ook waar is. Denk jij ook niet, of wel.

Eigen hoelahoepnieuws van Lotte Nietzman uit Haarlem (bijna zeven jaar)

Gerectificeerd

Dom

Vorige week heeft de redactie zich vergist. Bij de foto van het hoelahoepende meisje stond niet de goede naam. Het was Kimme Bouwman die heel knap drie hoelahoeps tegelijk in de lucht hield.

    • Lotte Nietzman