Verzamel-cd Elvis bovenaan hitlijst in 17 landen

Meer dan 25 jaar na zijn dood heeft Elvis Presley een nieuw record gevestigd door in 17 landen op nummer 1 binnen te komen in de hitlijsten. In Nederland komt het album Elvis 30.1 Hits binnen op nummer 4 van de hitlijsten. Het is de eerste keer dat RCA Records een compilatie heeft samengesteld met alle nummer 1 hits van Presley. De release volgt op het wereldwijde succes van de remix door Tom Holkenborg van Elvis Presley's A Little Less Conversation, de zomerhit van 2002. Dit nummer is als bonustrack aan het album toegevoegd. De 30 andere nummers op Elvis 30.1 Hits zijn opnieuw gemixed en gemastered van de originele mastertapes, waardoor nummers als Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Return To Sender, Are You Lonesome Tonight en Can't Help Falling In Love beter klinken dan op eerdere cd's.