NIET TE GROOT WORDEN

Naam: Toon Breumelhof (36)

Beroep: eigenaar van bouwbedrijf Breumelhof

Woonplaats: Den Haag

,,Ik heb op Curaçao gewoond en gewerkt. Ik kon er gemakkelijk blijven, maar de hele dag op de surfplank staan is ook niet alles. Daarna ben ik nog naar Amerika gegaan, daar heb ik gewerkt en twee maanden rondgezworven. Dat was ook niet alles, dus uiteindelijk ben ik weer teruggekeerd naar Nederland.

,,En toen heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen. Ik heb hts bouwkunde gedaan. Ik hou van de afwisseling in mijn werk. Wij maken kozijnen, trappen, kasten, eigenlijk maken we alles. De uitdaging om iets te creëren trekt mij aan. Ik werk zowel buiten, als binnen op kantoor. Ik hou van de omgang met mensen, zowel met klanten als met mijn collega's.

,,Ik heb geen ambities om groter te worden. Wij werken met grote klanten, dat proberen we te continueren. Misschien dat ik het bedrijf iets ga moderniseren, maar verder vind ik alles wel prima zoals het is.''