Kronkelende blote vrouwen

De hedendaagse hetero puberjongen leeft in een hemel. Hij hoeft maar een uurtje te zappen langs de videoclipkanalen om in één uur meer half ontklede vrouwen te zien dan een 16-jarige jongen in de jaren zeventig op Nederland 1 en 2 in één jaar. Bij de mannelijke arrenbiezangers is het al jaren standaard om hun clips te laten bevolken door steeds groter wordende legers kronkelende vrouwelijke modellen. De arrenbiezangeressen zijn om een of andere reden onveranderlijk zelf prachtmeiden en laten dit in diep uitgesneden jurkjes of gewone hotpants maar al te graag zien.

Maar de laatste weken blijft het niet bij de gewone arrenbie-clips en worden er een aantal nóg explicietere seksclips uitgezonden. Met een beetje geluk ziet een jongen nu op zijn tv in zijn jongenskamertje eerst Hot in herre van de rappers Nelly. Het is zo heet hier, rapt Nelly in deze clip, dus doe al je kleren uit. Een meisje dat geil de camera inkijkt herhaalt met zwoele stem zijn woorden in de ik-vorm en begint zich uit te kleden. Helemaal naakt wordt ze niet: hiervoor moeten de jongens wachten tot de late avond wanneer vaak de clip Lap Dance (XXX Version) is te zien van N.E.R.D., de wat ranzigere collega's van Nelly, die zich omringen met wellustig kronkelende vrouwen die onder meer in hun eigen en elkaars blote borsten en billen happen.

Vervolgens is de kans groot groot dat hij op My Neck, My Back (Lick Me) van de rapster Khia stuit. Aan de rand van een zwembad waaromheen meisjes in bikini en jongens die de meisjes vertroetelen zitten, laat Khia weten dat ze het fijn vindt om overal gelikt te worden. ,,Lick me good, just like you should / My neck, my back, my phphoa... just like that.'' En tot slot ziet en hoort hij bijna zeker de Hollywood-actrices Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair die als The Sweetest Thing All Stars in Too Big zingen dat zijn penis erg groot is. Your penis is too big to fit in, zingen ze, terwijl ze, omringd door allerlei figuranten uit de film The Sweetest Thing, op hun achterste wijzen.

Zo helpen de videoclipkanalen tegenwoordig ouders bij seksuele voorlichting: in een uurtje tijd krijgt de huidige puber op een willekeurige avond een complete les in seks, van ontkleding en voorspel tot cunnilingus en de mogelijke problemen bij penetratie.