EERST SPELLETJES

Naam: Jeroen Mutsters (28)

Beroep: ICT-medewerker

Woonplaats: Bergen op Zoom

,,Ik ben al heel lang met computers bezig. Met spelletjes en met internet. Ik ben begonnen als computergebruiker, en ben later zelf dingen gaan maken. Ik heb de heao gedaan, en ben via mijn stage bij KPMG als IT-consultant aan de slag gegaan. Mijn werk werd steeds technischer. Twee jaar geleden ben ik definitief overgestapt naar de ICT, ik werk nu bij het ICT Competence Center in Breda.

,,Het bevalt me heel goed. Ik bouw computerprogramma's voor verschillende klanten, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Elke opdracht is weer anders. Omdat de branche steeds weer verandert, moet ik altijd veel uitzoeken en lezen. Als er een programma moet worden opgeleverd, en er werkt iets niet, kan mijn werk erg stressvol zijn. Dat houdt het interessant.

,,Ik heb geen echte carrièreplannen. Ik denk dat ik werkzaam blijf in de ICT. Ik denk niet dat ik een eigen bedrijf zou willen, ik zie mezelf dat niet echt doen. Eigenlijk heb ik ook nog nooit over dat soort dingen nagedacht.''