Voorkeur Cabaret

Ashton Brothers

Vier ex-leerlingen van de Kleinkunstacademie, inmiddels al geruime tijd op eigen kracht werkzaam, spelen De tragiek van de onderman. Tragikomisch variété over vier acrobaten, die zich letterlijk staande trachten te houden in dewereld van circus, slapstick en schetterend koper. Met Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde.

Podium Max Euweplein, zo 25 aug, 17u; Bellevue Grote Zaal, 20u.

Puppetry of the Penis

Al jarenlang een culthit in Engeland, binnenkort op tournee door Nederland en nu al even op het Museumplein: the ancient art of genital origami. Twee Australische komieken ontbloten hun geoefende genitalia en demonstreren hoe verrassend veel expressiemogelijkheden de penis in zich bergt. Al was het maar door de Eiffeltoren en het monster van Loch Ness te imiteren.

Brandpodium, za 24 aug 21u.