PSV

Stadion: Philips Stadion (35.270), Eindhoven

Voorzitter: H. van Raaij

Trainer-coach: G. Hiddink

Website: www.psv.nl

DOEL

[1.] Jelle ten Rouwelaar, [23.] Ronald Waterreus.

VERDEDIGING

[2.] André Ooijer, [3.] Kevin Hofland, [4.] Ernest Faber, [5.] Jan Heintze (Den), [18.] Eric Addo (Gha), [21.] Léon Hese, [22.] Wilfred Bouma, [27.] Michael Lamey, [30.] Kasper B⊘gelund (Den) en [31.] Jürgen Dirkx.

MIDDENVELD

[6.] Mark van Bommel, [7.] Adil Ramzi (Mar), [13.] Remco van der Schaaf, [14.] Johann Vogel (Zwi), [15.] Lindsay Wilson (Aus), [16.] Theo Lucius, [17.] Georgi Gakhokidze (Geo), [24.] Marquinho (Bra), [25.] John de Jong en [26.] Leandro do Bomfim (Bra).

AANVAL

[8.] Jan Vennegoor of Hesselink, [9.] Mateja Kezman (Joe), [10.] Arnold Bruggink, [11.] Arjen Robben, [19.] Dennis Rommedahl (Den), [28.] Klaas-Jan Huntelaar en [29.] Claudio (Bra).

Nieuw: Lindsay Wilson (Sydney Olympic/Aus), Jelle ten Rouwelaar (Emmen), Arjen Robben (FC Groningen), Klaas-Jan Huntelaar (eigen jeugd), Michael Lamey (RKC), Remco van der Schaaf (Vitesse), Leandro (Vitoria Bahía/Bra), Claudio en Jürgen Dirckx (Fortuna, waren verhuurd). Vertrokken: Ivica Kralj (onbekend), Patrick Lodewijks (Feyenoord), Youri Nikiforov (RKC), Rob Wielaert (NEC). Verhuurd: Jürgen Colin (NAC) en Nyron Wau (MVV).

Genoemde cijfers in het overzicht van de selecties betreffen rugnummers. Een aantal clubs speelt dit seizoen echter zonder vaste rugnummers.