FEYENOORD

Stadion: De Kuip (51.177), Rotterdam

Voorzitter: J. van den Herik

Trainer-coach: B. van Marwijk

Website: www.feyenoord.nl

DOEL

[1.] Edwin Zoetebier, [30.] Patrick Lodewijks en [31.] Carlo l'Ami.

VERDEDIGING

[2.] Christian Gyan (Gha), [3.] Tomasz Rzasa (Pol), [4.] Pieter Collen (Bel), [5.] Ramon van Haaren, [8.] Kees van Wonderen, [20.] Ferry de Haan, [23.] Brett Emerton (Aus), [27.] Glenn Loovens, [28.] Civard Sprockel en [33.] Song Chong-gug (Z-Kor).

MIDDENVELD

[6.] Paul Bosvelt, [14.] Shinji Ono (Jap), [17.] Patrick Paauwe, [18.] Leonardo dos Santos (Bra), [19.] Thomas Buffel (Bel), [12.] Sebastián Pardo (Chl) en [32.] Ferne Snoyl.

AANVAL

[7.] Bonaventure Kalou (Ivo), [9.] Pierre van Hooijdonk, [10.] Anthony Lurling, [11.] Leonardo (Bra), [15.] Johan Elmander (Zwe), [16.] Ebi Smolarek (Pol) en [22.] Robin van Persie.

Nieuw: Lodewijks (PSV), Lurling (Heerenveen), Buffel (Excelsior, was verhuurd), Song Chong-gug (Pusan I.cons/Z-Kor), Pardo (Universidad de Chile/Chl). Vertrokken: Saïd Boutahar, Zbigniew Malkowski (Excelsior), Jean-Paul van Gastel (Como/Ita), Jan de Visser, Ulrich van Gobbel (gestopt), Henk Timmer (AZ), Jon Dahl Tomasson (AC Milan/Ita), Stephen Laybutt (Olympic Sharks/Aus), Mauricio Aros, Ronald Graafland, Tininho (onbekend), Radoslav Samardzic (Heerenveen) en Igor Kornejev (NAC). Verhuurd: Michel Fernandes Bastos (Excelsior).

Genoemde cijfers in het overzicht van de selecties betreffen rugnummers. Een aantal clubs speelt dit seizoen echter zonder vaste rugnummers.