AZ

Stadion: Alkmaarderhout (8.419), Alkmaar

Voorzitter: D. Scheringa

Trainer-coach: H. van Stee

Website: www.az-alkmaar.nl

DOEL

[1.] Oscar Moens en [23.] Theo Zwarthoed.

VERDEDIGING

[2.] Jannes Wolters, [3.] Michael Buskermolen, [4.] Peter Wijker, [5.] Olaf Lindenbergh, [13.] José Fortes Rodriquez (Spa), [18.] Juha Reini (Fin), [19.] Ole Tobiasen (Den), [20.] Joost Volmer en [22.] Abdelkrim El-Hadrioui (Mar).

MIDDENVELD

[6.] Reinier Robbemond, [7.] Jan Kromkamp, [8.] Barry Opdam, [10.] Barry van Galen, [15.] Miel Mans en [17.] Martijn Meerdink.

AANVAL

[11.] Max Huiberts, [9.] Robin Nelisse, [12.] Kenneth Perez (Den) en [14.] Ali El-Khattabi (Mar).

Aangetrokken: Martijn Meerdink (De Graafschap), Juha Reini (RC Genk/Bel), Ole Tobiasen (Ajax) en Joost Volmer (Fortuna Sittard). Vertrokken: John Bosman (gestopt), Dries Boussatta (Excelsior), Patrick Huisman (FC Volendam), Arnold Nijkamp (onbekend), Paul Matthijs (FC Groningen) en Jeroen Ketting (Haarlem). Verhuurd: Jamal Dibi (Go Ahead Eagles), Regillio O'Niel (Emmen) en Henk Timmer (Ajax).

Genoemde cijfers in het overzicht van de selecties betreffen rugnummers. Een aantal clubs speelt dit seizoen echter zonder vaste rugnummers.