Reuzenrad over de kop

Ik heb iets bijzonders meegemaakt. Onze school bestond 25 jaar. Daarom hebben we drie dagen feest gehad. Op 3 juli werd het feest geopend in de kerk, daarna gingen we naar school. We hadden ballonnen opgelaten. En daarna de school versierd. 's Avonds om acht uur speelden we op school het Chaosspel. Dat was een spel dat door de hele school werd gedaan. Er waren opdrachten in de school opgehangen en er waren overal jury's, daar moest je de opdracht uitvoeren. Je kon punten van 1 t/m 5 krijgen. Wie de meeste punten had, had gewonnen. De groepjes bestonden uit 6 mensen.

Op 4 juli hadden we een gezamenlijk ontbijt, buiten op het schoolplein. We hadden geluk met het weer, daarna deden we vossenjacht. Je ging met groepjes van 6, 12 mensen in een wijk zoeken. Ze waren verkleed als vreemde figuren. Als je er een had gevonden kreeg je een puzzelstukje, als je alle stukjes had moest je terug naar school en de puzzel oplossen. 's Middags kregen we een voorstelling van muzikanten, dat was erg leuk.

5 Juli was de leukste, maar laatste dag. We gingen naar een pretpark. We vertrokken om 9.30 uur naar Drievliet. Met groepjes gingen we langs de attracties. Groep zeven en acht mochten zonder begeleiding. Er was ook een soort reuzenrad die over de kop ging, echt gaaf. Om 16.00 uur gingen we terug naar Montfoort, toen was het feest afgelopen.

De Howiblo gefelici-flapstaart.

    • Floor Ruiter