A13 afgesloten na ongeval

Door een ongeval op de rijksweg A13, ter hoogte van Delft-Zuid, is vannacht een 15-jarige jongen uit Rotterdam overleden. De auto waarin het slachtoffer zat, werd bij het inhalen door een andere auto geraakt. De bestuurder die het ongeluk veroorzaakte, een 32-jarige man uit Rotterdam, was onder invloed. De inhaalmanoeuvre veroorzaakte volgens de politiewoordvoerster een flinke klap. Daardoor zijn beide wagens gaan tollen.

In verband met sporenonderzoek was de A13 vanuit Rijswijk richting Rotterdam vrijdagochtend enige tijd afgesloten tussen Delft en Delft-Zuid. Het verkeer werd omgeleid via de af-en toerit Delft-Zuid. Rond 09.30 uur werd de afsluiting opgeheven.

In de wagen die werd aangereden, zaten ook de 36-jarige vader van het slachtoffer en een 46-jarige vrouw, beiden uit Rotterdam. De man is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.