INTERNET

Jongeren De JongerenOrgani- satie Beroepsonderwijs, kortweg JOB, behartigt de belangen van alle deelnemers in het beroepsonderwijs. De JOB geeft persoonlijk advies en informatie bij vragen of klachten van deelnemers. www.job-site.nl

Brancheorganisatie De Bve Raad is de landelijke brancheorganisatie van de instellingen voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. De raad is een vereniging. Leden zijn de onderwijsinstellingen in de bve-sector. Op de site staan zowel nieuwsberichten, rapporten, lopende projecten als een zeer overzichtelijke uitleg van de feiten en cijfers binnen het mbo

www.bveraad.nl

Onderwijs Op de algemene onderwijssite van schoolweb staan diverse aanbevelingen om studeren aantrekkelijk te maken. Heel veel praktische informatie. Wat betreft het mbo worden met een beetje zoeken alle mogelijke opleidingen binnen het mbo op een rij gezet.

www.schoolweb.nl

Ministerie De internetsite van het ministerie van OC&W geeft actuele informatie over het (v)mbo voor ouders/leerlingen, schoolleiders en docenten.

www.minocw.nl