Stem op SP

Politici wassen hun handen in onschuld. Verontwaardiging van links tot rechts. Maar hoe oprecht is die verontwaardiging? Vooral enkele kopstukken van de PvdA en GroenLinks hebben bij herhaling hun diepe afkeer laten blijken van de heer Fortuyn. Sterker, zij lieten duidelijk blijken Fortuyn als een bedreiging te zien voor de samenleving. Mensen als Melkert, Rosenmöller en Marcel van Dam acht ik medeverantwoordelijk voor het scheppen van de sfeer, waarin de mogelijkheden voor deze moord zijn gecreëerd. Het zou een ultieme schande zijn, als hun partijen ook maar een extra stem zouden krijgen. In naam van onze democratie, zou ik mensen die links willen stemmen, aanraden hun stem uit te brengen op de SP van de heer Marijnissen, die zich nooit heeft verlaagd tot insinuerende opmerkingen naar en over de heer Fortuyn. Zelf stem ik op de Lijst Pim Fortuyn. Als postuum eerbetoon aan een erudiete en vooral moedige man, die zijn leven heeft gegeven voor zijn idealen.