Smeets nieuw in honkbalselectie

Tjerk Smeets is een van de vier nieuwkomers in de selectie van het Nederlands honkbalteam. De catcher van het Amsterdamse Pirates is de zoon van tv-presentator Mart Smeets. De selectie bereidt zich voor op de Haarlemse Honkbalweek. De selectie bestaat uit Jeroen Deken, Dave Draijer, Michiel van Kampen, Patrick de Lange, Jurriaan Lobbezoo. Albert van Vuure, Eugene Henson, Jurjan Koenen, Ralf Milliard, Ronald Jaarsma (allen HCAW), Patrick Beljaards, Richard Beljaards, Tim Keuter, Sidney de Jong (allen Kinheim), Rob Cordemans, Eelco Jansen, Erik Remmerswaal, Erik de Rijcke, Percy Isenia, Evert-Jan 't Hoen, Maikel Benner, Melfried Comenencia, Dirk Van 't Klooster (allen Neptunus), Tjerk Smeets (Pirates), Alexander Smit, Bian Engelhardt (beiden PSV), Harvey Gumbs (Tornado's).