Lintjesregen 2002 ZUIDWEST OVERIJSSEL

Bathmen

Lid ON J. Brandt

Deventer

Lid ON A.F. Kroes D.G. Kok, bestuurslid van de Deventer Gymnastiekvereniging DGV'81 G.J. Berends J. Doodkorte J.W. de Graaf, Schalkhaar L.G.M. Holla Mw. A.M.M. van der Meer-van Kessel Mw. G. Remmelenkamp-van Wilsum, mantelzorgster Mw. H.H. Ellenbroek-Grievink, lid van de beheerscommissie van de Diepenveense Sportclub, Diepenveen Mw. H.W. Oltlammers-Smaal Mw. W. Bonsing-Zandvliet P.A.J. Bresser, Diepenveen W. Venema Ridder ON dr.ir. G.W. Kuijk, Diepenveen G.F.V. Kropp ing. H. Hogen Esch Mw. A.J. de Waele-van Doorn, vrijwilligster Stichting Cohan, het Comité Haïti - Nederland

Olst

Lid ON M. Drosten Mw. A.J. van Oijen-Huisman, Wijhe Mw. H.M. Nijkamp-Wiggers, Wijhe Ridder ON C.M.A. van den Berg, Wijhe G.J. Veerman, Wijhe H.J. Kluin, Wijhe

Raalte

Lid ON F.J.J. Kodden, Mariënheem G.J.J. Westendorp H.G. Habers H.J. Snel, Heino Mw. H.J. Brinkman-Stegink, Heeten Mw. M.A. Scholten-Huijsmans, bestuurslid, kaderinstructrice van de E.H.B.O.-vereniging Luttenberg, Luttenberg R.G.M. Geurts, vrijwilliger Ridder ON G. Koekkoek