Lintjesregen 2002 ZUIDWEST GELDERLAND

Buren

Lid ON A. van Mourik, Kerk-Avezaath A.K. Onink, Maurik C. van Dodewaard, Kerk-Avezaath Mw. H.C. van Ledden-Deroue, Ingen P. de Bree, vrijwilliger, Beusichem W.J. Uijterlinde, Kerk-Avezaath Ridder ON T. Berends, Lienden

Culemborg

Lid ON J. Brul, voorzitter van de Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Mw. G. Dieperink-Bilderbeek Mw. N.S. Clee-Hemminga, vrijwilligster Officier ON F.H.A.J. de Rek

Geldermalsen

Lid ON J.B. Treffers, president-kerkvoogd van de kerkvoogdij van de Nederlandse Hervormde Kerk te Rumpt J.G. van Erkom Mw. J.M. den Boer-Hammingh Mw. M.B. Bongers-Hoff, Deil W. van Dam, Tricht Ridder ON D. van de Vendel, Beesd P.J. van den Hurk, Rhenoy

Kesteren

Lid ON J. van Dam W. Romein, Dodewaard

Lingewaal

Lid ON A. Foppen, Heukelum M.L. van den Eertwegh, coach bij de Roeivereniging Leerdam, Asperen Ridder ON A. Bergshoeff, burgemeester van Lingewaal, Heukelum ir. J.J. Mulder ten Kate, Spijk

Maasdriel

Lid ON A.H.D. van den Bighelaar, Velddriel J.M.A. Rademakers, Ammerzoden Mw. G.E.M. van Doorn-van den Dungen, Rossum Gld Mw. J.M. van Mook-de Veer, Alem Mw. M.G. van Hoesel-Verhoeven, Velddriel Mw. M.H. Verlouw-Kremers, Ammerzoden T.M. Hanegraaf, Alem

Neerijnen

Lid ON B.H. ten Pas, Waardenburg J. van de Sandt J.M. van Kuilenburg, Haaften

Tiel

Lid ON E.C. van Kraaikamp M. Hermse, secretaris van de Wielervereniging Meteoor Mw. A.G. van Kraaikamp-Lokhorst Mw. D.J. van Workum-Keuls, kaderlid van de E.H.B.O.-vereniging Ridder ON J.H. Landwehr W.H. van Empel, lid commissie Europese Zaken van Inclusion International, een wereldvereniging van ouderverenigingen

West Maas en Waal

Lid ON J.A. Janssen, vrijwilliger, Beneden-Leeuwen J.M.J.M. Janssen, Wamel P.F.M. van Abeelen, Beneden Leeuwen Ridder ON A. G.M. de Kock, Beneden Leeuwen

Zaltbommel

Lid ON H. van Herp, Aalst H.A. van der Pijl, Poederoijen J. Groeneveld, Nederhemert Mw. S. Geursen-Leeuwis Ridder ONW. Heij