Lintjesregen 2002 ZUIDWEST-DRENTHE

De Wolden

Lid ON A. ter Bork, Ruinen B. de Vries, Veeningen J. Hooijer, Zuidwolde L. Petter, Koekange

Hoogeveen

Lid ON H.J. Schröder, Fluitenberg J. Ballast Mw. A.J.M. IJntema-Koning, Noordscheschut Mw. B. Bos-Bijl, Hollandscheveld R. van der Velde T. Otten, Elim Ridder ON C.M. van Olst ing. H.W. Walvoort K.B. Schelhaas Mw. A.T. de Vries-Miedema

Meppel

Lid ON H. Hofman, Nijeveen Mw. A. Hooimeijer-Paasen Mw. A.M van Dieren-Tiemes Mw. G. Kuurman-Magré, vrijwilligster Mw. J. Kuik-Warsen T. Duker T. van Dieren Officier ON dr. A.S. van den Bergh, Nijeveen

Westerveld

Lid ON B. Kok, Vledder G. Gomarus, Diever L. Groen, zondagsschoolmeester van de Hervormde Gemeenten Willemsoord en Vledder, tevens jeugdouderling van de kerkenraad van de Hervormde Gemeente Vledder, Vledder Ridder ON Mw. H.A. Wijnholds-Schuster, Diever