Lintjesregen 2002 ZUIDOOST-ZUID-HOLLAND

Alblasserdam

Lid ON G. Ouweneel M. de Zwart M. den Boer Mw. A. Farr-Houwelingen Ridder ON J.P. Guldenmundt Mw. A. Smit-van Neutegem

Dordrecht

Lid ON A.G. Bakker B. de Jong J.L.H. Hopmans Mw. A. Euser-van Pelt Mw. E.A. van Dalen-Verzendaal Mw. L.A. van den Brink-Neuschwander Mw. M.A. Janssen-Breedveld Mw. T.W. Isarin-van Rijswijk P. Hansum T.D. van der Wijk Ridder ON C. Donk H. van Schelt J. Doolaard

Giessenlanden

Lid ON G. Muis, , Giessenlanden, vrijwilliger Stichting Projekthulp Sri Lanka H. van der Zouwen, Giessenburg J.H. Mulder, Schelluinen J.W. Woltman, Giessenburg Mw. A. Verspui-Groen Mw. G. den Braven-Naaktgeboren, Hoogblokland Mw. J.M.K. Mollema-Gons, Noordeloos Mw. M.J. Muis-van der Borden, Giessenlanden, vrijwilligster Stichting Projekthulp Sri Lanka T.C. Hoffman, bestuurslid van de Sportvereniging Noordeloos, Noordeloos W.A. de Boon, Schelluinen W.A.T. van der Ham, Hoornaar

Gorinchem

Lid ON H.G. Hekman Mw. M. Kuijpers-van de Laar O.W. van Wingerden Ridder ON A.L. Verhoef, o.m. voormalig vice-voorzitter Federatie van Werknemers in de Zeevaart J.M. Schotte N. Kaponis

Graafstroom

Lid ON A. Bos, vrijwilliger, Bleskensgraaf M.C. de Jong, Brandwijk Mw. B. de Hoop-Stuij, organist van de Gereformeerde Kerk te Ottoland W.A. Timmer, Oud-Alblas Ridder ON J. Heijkoop, Oud Alblas

Hardinxveld-Giessendam

Lid ON J.W. de Jong, chef-examinator/examenmanager bij Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Hendrik-Ido-Ambacht

Lid ON C.H. van Rijnsbergen, voorzitter van de Christelijke Jeugd Vereniging Feijenoord te Rotterdam G. Leensvaart J. Maljaars J.W. Laan P. van Hattem Ridder ON G.J. van der Linden Mw. M.J. de Koning-van der Linden

Leerdam

Lid ON H. Kramer H.J. Kemkes Ridder ON H.J. Beumer Mw. M. den Dunnen-Dolk

Liesveld

Lid ON H. Borst, Nieuwpoort M.B.P. Zonnenberg, Groot-Ammers Mw. M.H. Jongerius-Kommers, Groot-Ammers Mw. N. van der Graaf-Bootsman, Nieuwpoort Ridder ON W.S. de Wit, Groot-Ammers

Nieuw-Lekkerland

Lid ON A. de Zwart Mw. B. Simons-Baan Ridder ON W. Schut

's-Gravendeel

Lid ON W.H. Dank Ridder ON J. Kievit

Sliedrecht

Lid ON A. de Ruiter B. van der Linden M. Bakker Mw. C. Hoffland-Dekker W. de Wild

Vianen

Officier ON J.G.L. Spijkers, , o.m. algemeen directeur bij IJmond Transport Groep B.V., Beverwijk Ridder ON J.H. Ekkers

Zederik

Lid ON A. de Wit, Lexmond A.W. van der Meijden, koster, tevens lid van de commissie van advies en bijstand van de Hervormde Gemeente te Nieuwland D. de Jong, Lexmond D. Hartkoorn, voorzitter Oranjevereniging Beatrix, Meerkerk drs. H. van Vondel, Ameide G.A. Kersbergen, Tienhoven ZH H.J. Mesker, Lexmond Mw. M. de Jong, oud-koster van de Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Lexmond, Lexmond Mw. M. van Heumen-Kros, Lexmond Mw. M.A. Verrips-Benschop, Meerkerk Ridder ON A.G.H. de Bruijn, Leerbroek H. van Dieren, Lexmond

Zwijndrecht

Lid ON D.A. Uhlen G. van Dantzig, vml. districtscompetitieleider van de Nederlandse Bridge Bond, district Dordrecht G.C. Westdijk, bestuurslid van het Rode Kruis J. de Bloeme J. Striegel J.L. van Gortel Mw. L.F. Hollander-Pors W. Harinck Ridder ON C.N. Crans L.T. van den Boomgaard Mw. H. Kuijper