Lintjesregen 2002 ZUIDOOST-NOORD-BRABANT

Asten

Lid ON J.A. Vinken, Heusden J.C.J. van Hagen, vrijwilliger J.J.H. van den Burg M.E. Klaus M.L. Loomans Mw. E.L.G. Waals-Boerekamps, Heusden Mw. W.J.F. de Wit-van Baars, vrijwilligster P.G.M. Derks Ridder ON G.A. Martens, Heusden Mw. H.E. Leenders-van den Beuken, Heusden

Bergeijk

Lid ON A.G.J. de Proost 183F.P.C. van der Linden, Riethoven J.F. Rijkers, Luyksgestel Mw. E.A. Kuijlaars-Bos, Westerhoven Mw. P.H. Koolen-Theuws P.B.G. Bone, bestuurslid van de Voetbalvereniging RKSV De Weebosch Ridder ON C.S.J. Kuijken, o.a. verdiensten voor Transport en Logistiek Nederland en Overleg Transport Brabant, Luyksgestel Mw. I. Bakker-van Assen, burgemeester van Bergeijk, Riethoven

Best

Lid ON J.B. van der Looij J.L.M. van Dijk Mw. C. van den Bergh-van den Berg Mw. E.H.C. Klein-Oomen, secretaris van De Zonnebloem Mw. mr. A.B.M. Mangelmans-Nieuwenhuijs Ridder ON A.M.A.Chr. Goevaers M.A. van den Eeden

Bladel

Lid ON A.J.M. Hoeks, Hapert H.C.J. Jansen, Casteren J.B. Manders, Hapert M.H.M. Hendriks, Hapert W.L. Dani‰ls-Sanders Z.T. van Rossum

Cranendonck

Lid ON A.P. Adams, Budel D.J.C. Broers, Budel H.J.J. Jaspers, Budel-Schoot L.J. Nijssen, Maarheeze Mw. E.F.P. Valkenaars-van Lievenoogen, Budel-Dorplein W. Ras, Soerendonk Ridder ON Mw. A.B. de Jong-Craj, Soerendonk

Deurne

Lid ON H.J.M.A. Koopmans, Helenaveen J.G.P.H. van Ooij L.M. Manders L.M.A.G. Swinkels, Neerkant Mw. G. Magne-Courtens Mw. P.C.M. Santegoeds-Meulendijks, o.a. bestuurslid van de Kring Helmond van de Katholieke Vrouwenorganisatie, Vlierden sergeant B. de Hen, van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen Officier ON G.H. Martijn Ridder ON C.W. Brood Mw. M.P.M. Hohmann-van Doorne

Eersel

Lid ON A.J.H. Theuws, erelid van de E.H.B.O.-vereniging Mw. R. Brouwer-Molenaar, Knegsel Ridder ON J.H.C.A. Claassen

Eindhoven

Lid ON G.B.H.J. Hageman G.J.A. Hendrikx G.J.A. van Wissen G.J.J. Moonen, lid van de Hobbyclub Hagenkamp J. Snijder, bestuurslid van PSV Badminton J.B.A.M. Sperber J.G. Stassen J.G.M. Schoenmakers J.J. Lemstra J.P. Meijer 183J.T.J. Clavaux, vrijwilliger bij de Stichting Algemene Hulpdienst Eindhoven K.A. van Opdorp L.F.G. van Geene Mw. C.J. van Gorp-van Gemert, secretaris van de Diabetesvereniging Nederland Mw. drs. A. Verboom-Muller Mw. E.T. Westerhof-Vos, vrijwilligster voor Dagaktiviteiten Eindhoven en Omstreken, groep Het Struikse Mw. G.C.A. Moonen-Evers, voorzitter van de Hobbyclub Hagenkamp Mw. H.Z. Glimmerveen-Witek, onder andere artistiek leider van 'Theater Het Klein' te Eindhoven Mw. M. Meijer-de Leeuw P.J. van Heeswijk, adviseur van het Programma Uitzending Managers (PUM) Ridder ON C.W.A.M. le Mair, kunstschilder dr. J.M.P. van Oorschot J.L. van der Meer Mw. drs. L.E.M. van Welzenis-Bunt

Geldrop

Lid ON G. Ronde, bestuurslid van de IJsclub de IJsbeer G.G.A. Smulders J.J.M. van der Velden,1 J.P.M. van Bree M.T.J. Beks Mw. A.M.C. Verhoeven-Hosemans Mw. M.E.T. Brouwers-Klomp W.J. Bernds W.J. van der Velde W.J. Vermulst, vice-voorzitter vogelvereniging 'De Volire Vriend' Ridder ON A.B.J. van Gils, schrijver

Gemert-Bakel

Lid ON H.J. van Kreij, Handel H.J.M.M. van den Elzen, Gemert H.M. de Groof, oud-directeur van de basisschool 'Sint Willibrordus' te Bakel H.T.J. Leenders, Handel J.F.M. van Schalen, Gemert J.L. van der Pol, Bakel Mw. E.M.W. Jagers, Gemert Mw. W.M.T. Bogmans (zr. Odulpha) W.A. van de Vossenberg, Gemert

Heeze-Leende

Lid ON B.J. Veldkamp, Heeze F.J. van Lieshout, Leende J.G.A.W. Toemen, Heeze Mw. P.L. te Dorsthorst-Michiels, Sterksel Mw. T.M. van Kemenade-Schrgers, Leende Ridder ON ir. H.P.J.M. Roumen, Heeze M.H. van Eerd, Heeze

Helmond

Lid ON A.J. de Greef 183B.J. van Lieshout F.S. Zijp 183H.J.G. Boetzkes J.C. van Erp sy.183J.W. van de Ven M.C. Daniëls M.G.W. van Hout Mw. J.H. Otten-Wagenaars, bestuurslid van de Sociëteit Paulus Mw. M.J. Senders-Hamers W.J.M. Martens1 Ridder ON G. Langhorst

Laarbeek

Lid ON drs. F.P.M. Verhappen, Beek en Donk G.J. Vorstenbosch, Lieshout M.G.J. Daniëls, Aarle-Rixtel Mw. A.M. Loomans-Noijen, bestuurslid van de Katholieke Vrouwen Organisatie, afdeling Aarle-Rixtel, Aarle-Rixtel Mw. J.M. van Uden-van den Heuvel, Mariahout Mw. P.J.J. Swinkels-Jeurgens, voorzitter van de Ontspanningscommissie van de Katholieke Bond voor Ouderen, afdeling Aarle-Rixtel, Aarle-Rixtel T.J. van Deursen, voorzitter van de Tennisvereniging De Raam te Lieshout

Mierlo

Lid ON ing. T. Augustinus J.C.G.W. van den Berg Mw. J.M. van Hoof-Berkers Mw. mr. M.H.S. Jongstra-Bours W.T.G. Donkers, bestuurslid groepsbestuur Scouting Mierlo

Nuenen c.a.

Lid ON B.J.M.J. Smits 183F.N. van den Bogaard, Nuenen F.P.P. van Rooij, Nuenen G.J. Stam, Nuenen G.J.M. Kortstee, Nuenen H.P.C. Heesakkers, Nuenen J. van der Wal J.E.B.M. Kuijten, Nuenen J.W.A. Thielemans, Nuenen M.H. Smulders, Nuenen Mw. D.S. Schmid, Nuenen Mw. I.P.W.M.G. Beekmans-de Bitter, Nuenen Mw. M.C.A. Uipkes-van de Laar, vice-voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging St. Clemens Mw. M.M. Slippens-van Gils te Nuenen, Nuenen P.J.M. van de Laar, Nuenen P.N.J.A. van Dun P.T.M. van den Heuvel, Nuenen R.J. de Groot, Nuenen T.P.J. Dekkers, voorzitter van de Voetbalvereniging RKGSV-Gerwen Officier ON prof. mr. M.J.G.C. Raaijmakers Ridder ON J.J. de Rooij, Nuenen J.S.J.G. Peeters, Nuenen mr. F.A. van Kemenade, Nuenen Mw. drs. S. Gobits-van Beek

Oirschot

Lid ON C.A.H.M. van Baar F.C. de Bresser G.J. Deenen, Oostelbeers H.M.J.L. Verbeek, voorzitter van de Buurtvereniging De Korenaar J.C.P. Schoenmakers, Middelbeers Mw. A.C. Vogels-van Vijfeijken Mw. A.J.G. van den Bergh-Lap Mw. J.M. van Agt-van den Biggelaar P.J.C. Deenen, Oost West en Middelbeers P.T.J. van Kroonenburg P.W.G. Bogmans P.W.G. Schilders, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging Oirschot W.N.M. van der Hamsvoord, lid van het Parochiebestuur van de H. Antonius Parochie te Oostelbeers Ridder ON H.G. van den Bergh M.J. van de Ven W.O.N. Valks

Reusel-De Mierden

Lid ON H.F. van Gestel, Hooge Mierde L.W. Bressers, Reusel P.J. Vosters, Hooge Mierde

Someren

Lid ON A.A. Floris A.P.J. Truijen F.J.P. Aben 183J.T.P. de Laat J.W.H. Eilers mr. T.M.J. Leenders Mw. A. Tjassens-Kuipers, lid, oud-bestuurslid van de Zonnebloem, afdeling Groot Someren Mw. L.P.M. van de Wouw, vrijwilligster Mw. M.J.A.C. Smulders-Cremers W. van de Voort

Son en Breugel

Lid ON F.H.A. Verhappen 183G. Gerritse H.H.M. Scheepens, erelid van de Voetbalvereniging S.B.C. Mw. L.N. 't Mannetje-Wolf Mw. N. de Witte-van Elderen, Son Mw. Y.M. Mulder-van Tilburg, Son

Valkenswaard

Lid ON F.W.G.C. van den Dungen, lid vrijwillige brandweer H.L. Daams J.F.J. Lavrijssen Ridder ON drs. K.P. Verbeek, lid van de Bondsraad van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond

Waalre

Lid ON H. Oosterveer 183J.J.A. Slegers Mw. A.M.G.A. Sas Mw. C. Kruimink-Morien Mw. G.M.B. Huijs-Haenen Mw. J. Spaans Mw. L. Eijkelenboom-Stevelink Mw. M.F. Timmerhuis-van Oers Mw. W.L. Heijdenrijk-Milo R.A. Beelaard T.W.P.M. Wouters W.H.J.M. Huijs Ridder ON J.J. van Zon