Lintjesregen 2002 ZUIDOOST-DRENTHE

Borger-Odoorn

Lid ON A. Pepping, Drouwenerveen C. Schaap, Nieuw-Buinen ing. E.J. Donga, Nieuw Buinen J.J. de Wolff, Zandberg O.H. Boelema, Buinen Ridder ON H.J. Feenstra, Nieuw-Buinen

Coevorden

Lid ON A. Eising, Wachtum J. Feddema, Geesbrug J. Vos, Dalen J.H. Velema Mw. A.J. Meijer-Overeem Ridder ON H.J. Klaassen, Zwinderen Mw. C.J. de Zaaijer-Wagemaker

Emmen

Lid ON A. van den Berg B.H. Westera, voorzitter van de jeugdcommissie van de Voetbalvereniging Drenthina E. Jeuring, Klazienaveen-Noord H. Alberts H.H. Schut J. Bolhuis K. Doornbos L. Anholts, Schoonebeek M.L.M. Kuijpers, bestuurslid van de Basketballvereniging E.B.V. Mustangs te Emmen, bestuurslid van Rayon Noord van de Koninklijke Nederlandse Basketball Bond Mw. A. Vis-Wolters Mw. A.M. de Wilde-de Jager Mw. G. van Wieren-Jagt Mw. T.A. van den Berg-Luitjens W.J. Wolven