Lintjesregen 2002 WEST-NOORD-BRABANT

Bergen op Zoom

Lid ON A.C. Stander C. Brooijmans C. Poots, Halsteren H.J. de Feiter, Halsteren J.A.B. van Loon J.P.E.M. Gouverneur J.P.M. van Elzakker, voorzitter van de Voetbalvereniging RKSV Halsteren, Halsteren L.M.M. Janssen Mw. A.M.P. de Kroon-Oerlemans Mw. C.A. Rombout-de Weert, lid Algemeen Bestuur van de Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk Westelijk Noord-Brabant Ridder ON J.G. Wessendorp J.J.A.M. de Groot

Breda

Lid ON A.C. Voesenek A.J. van den Bruele A.J.J. van den Eijnden, Prinsenbeek F.P. Bastiaansen, Prinsenbeek J.P.A.M. Mol M.H.H. Maas Mw. F.J.M. Nederlof-Linck, Teteringen Mw. J.C.M. Boeren-Biemans, Prinsenbeek Mw. W. Dijkstra P.C.M. Loose, Teteringen P.G. Nuijten, Ulvenhout W.J. Wirken, Prinsenbeek W.P. van Westenbrugge, Teteringen Officier ON drs. C.F.R.M. van Bezooijen drs. P. van der Werf mr. C.G.J. Rutten Ridder ON A.J. Vesseur

Drimmelen

Lid ON A.C. van Dongen, Wagenberg H.J. Stoop, Made L.J. van Schendel, Lage Zwaluwe Ridder ON Mw. dr. A.M. Dingemans-Dumans, Lage Zwaluwe W.R. Buffart

Etten-Leur

Lid ON A.C.H. van der Heijden A.D. Riemens A.F.W.M. van den Wijngaart, penningmeester en uitvoerend medewerker van de Stichting Sportieve Ontspanning Prettige Omgang A.M. Fransen B.E.A.M. van Gils J.A. Konings, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging Johannes de Deo J.L. van der Made, bestuurslid van de Algemene Nederlandse Bond van Ouderen S.L.M. Donkers W.P.M. Maas Ridder ON drs. T.R.M.Q. Enneking, huisarts Mw. E.M.C. Krijnen-Hendrikx

Geertruidenberg

Lid ON A.L. de Wilt, Raamsdonksveer C.H.M. de Meijer, Raamsdonk J. van Erk, Raamsdonksveer Mw. E. Koopmans-Krooswijk, vrijwilligster van De Zonnebloem, afdeling Raamsdonksveer, Raamsdonksveer Mw. P.J. Feskens-van Gils, vrijwilligster Officier ON prof.dr. F. Sturmans, hoogleraar Epidemiologie aan de Universiteit van Maastricht, tevens directeur van de GGD Rotterdam

Halderberge

Lid ON A.J.M. Buijs, Oudenbosch C.J. Verstraten, Oud Gastel G. Blok, Oudenbosch G.W. Verschuren, Bosschenhoofd J.E.C.M. Frijters, koster van de R.K. Kerk van de Martelaren van Gorcum, Oud Gastel M.L. de Weert, Hoeven Mw. A.A. van Achterberg-Tak, Oud Gastel Mw. A.J.L.J. van de Leur, Oudenbosch P.B.J. Peeters, Oud Gastel W.C.K. Tilleman, Oudenbosch Ridder ON Mw. J.B. van Aken-Oosterhout, Stampersgat

Moerdijk

Lid ON G. van der Schouw, Zevenbergen J.M. Ruijsenaars, Klundert Mw. B.G.D. van Exel-Wigant, Willemstad NB Mw. J.A. Knook-Maris, Willemstad Mw. M.H. Bol-Meinderts, Klundert

Oosterhout

Lid ON A.C.F. Lansbergen H.J.W. Claasen, Dorst Mw. P.M. Halters, Den Hout NB Mw. W.C. den Dekker-Stadhouders P.A.M. Schouten T.N. Tukker

Roosendaal

Lid ON adjudant-onderofficier H.R. Evertse, van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen J.C. Nijssen, lid, oud-bestuurslid van de Rijwieltourclub De Bidon Mw. A. Verdonck-Veeken, begeleidster voor de vrijwilligersgroep Herwonnen Levenskracht Mw. C.L.M. Smits-Jongstra S.A. van Merrienboer, vrijwilliger Ridder ON A. van Nes

Rucphen

Lid ON Mw. C. Rokx, voorzitter van het Scoutingswerk in St. Willebrord, St. Willebrord Mw. C.P. Wijnen-van der Linden, dansdocente, Sprundel Officier ON D.J.J. Jaspers, beroepsbiljarter, Sint Willebrord Ridder ON A.C. van Gils, voorheen president-directeur van Specialty Equipment International/Gamko Horecatechniek B.V. te Etten-Leur, Sprundel A.W.A.M. Broos, oud-directeur Koninklijke Vereniging MKB-Nederland J.D.M. Martens, Schijf

Steenbergen

Lid ON A.J. van Meer G.W. Tullenaar, lid van de parochieraad van de H. Corneliuskerk te Welberg Ridder ON A.A.J. Hommel

Woensdrecht

Lid ON C.M.M. Hopmans, Hoogerheide Mw. A.G.M. Somers-Kleijweg, Hoogerheide Mw. D.P.M. Vos-Verbraak, vrijwilligster, Huijbergen

Zundert

Lid ON P.M.J.T. Havermans Ridder ON J.W.C.M. Pellis