Lintjesregen 2002 VELUWE

Apeldoorn

Lid ON A. van Aken G.H. Nobel G.J. van Putten, Loenen Gld H.A.M. Ummels J. Siegelaar J. Wilbrink, Beekbergen J.D. Kleisen Mw. drs. A.L. Gerritsen-Sauveplanne Mw. G.M. Waaijer-Keujer, penningmeester van de E.H.B.O.-vereniging St. Gerlach Mw. J. de Haan-van der Meulen, Hoog Soeren Mw. K.J. Dijkstra-Kloens, secretaris van de E.H.B.O.-vereniging St. Gerlach Mw. S.E. Isra‰ls-Douma P.S.H. den Besten R.M. Plante, Klarenbeek Ridder ON dr. P. Slump G.A. Hansum RA H. Mulderij, o.a. voorheen lid van het hoofdbestuur en penningmeester van het dagelijks bestuur van Transport en Logistiek Nederland ir. H. van Dam W.A.M.H. de Mandt, Wenum Wiesel

Barneveld

Lid ON ir. W. van de Kamp W.J.A.M. de Kock, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein, Voorthuizen Officier ON H.A.D. van den Boogaard, Voorthuizen

Ede

Lid ON A. van Steenbergen, Bennekom G. van den Berg, Bennekom G.M.A. Dijkhuis, , voorzitter Stichting Help Oost-Polen H. Klomp, Lunteren H. Veenendaal ir. M. van de Weg, Bennekom J.G. van den Top, Lunteren J.P. van Haaren Mw. E.H. van Drie-Aalbers, Bennekom Mw. G. Baggel-Versteeg, vrijwilligster Mw. M.L.E.C. Vermaas-Vuurman, Lunteren R. van Amerongen, Wekerom W. Blankenspoor, Lunteren W. van 't Land W.G. Tijsseling Ridder ON drs. P.H.D. van Ree RA, Lunteren R.J. Elverding W.E. Modderkolk

Elburg

Lid ON G. Verburg, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen L. Honcoop, 't Harde Mw. J. Honcoop-van Delft, 't Harde Mw. R. ten Have, mantelzorgster Mw. T. de Graaf, 't Harde

Epe

Lid ON A.W. van Drecht, Vaassen H. Vos, Emst H. Zantinge Mw. M.H. Mulder Ridder ON Mw. drs. J.C. Bos-barones Van der Feltz

Ermelo

Lid ON A.M. Pothmann Mw. L. Poortman

Harderwijk

Lid ON A. Dogterom M. van Pijkeren M.W. Schoneveld, , vrijwilliger Stichting Gehandicaptenzorg Polen Mw. J. Elgersma-van Splunter Officier ON prof.dr. A.H. van den Baar Ridder ON J.IJ. van den Beukel W.C. Ding

Hattem

Ridder ON A. Agterhuis A. de Lange, o.a. voorzitter van de ondernemersvereniging HAVO mr. J.C.A. Schunck, co"rdinerend vice-president van de rechtbank te Zwolle Mw. M. van de Poll-Elion

Heerde

Lid ON C. Stolk D. Rijkens G. van de Beek H. Bijsterbosch J. Bastiaannet Mw. A. Snel Mw. J.H. Sol

Nijkerk

Lid ON J. Walet, Nijkerkerveen J.W.A. Kleinmeijer Mw. M.J. van der Zwaag-Brink

Nunspeet

Lid ON G. Mulderij, Elspeet G.J. van Triest, Elspeet J. Karssen Mw. C.F. de Vlieger-Bol, secretaris van de Stichting Evangelisch Begeleidings Centrum De Schuilplaats te 't Harde N. Kleiberg Ridder ON J.A. Coster, adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad, Elspeet S. Hond

Oldebroek

Lid ON G. Schoonhoven, Oosterwolde Gld H. Schoonhoven J. Ramaker, Wezep M. Hein Mw. M.K.P. Tenthof van Noorden-Slegt, Wezep

Putten

Lid ON G. Huisman G. van de Poll G. van den Brink Mw. L.J. de Hosson-van Tongeren Mw. W. Koorevaar-Willemse, vrijwilligster Ridder ON C. Steenkamer Mw. G.G. Nummerdor

Scherpenzeel

Lid ON C. Sangers I. den Dekker M. van der Geijs M. Verhoef Mw. J. van Rootselaar-van Voorthuizen Mw. J.C. den Dekker-Bolle

Voorst

Lid ON G.J. Lubberding Ridder ON drs. E. Riezebosch, Klarenbeek

Wageningen

Lid ON W.J. Zittersteijn Officier ON prof.dr. H.H.T. Prins, hoogleraar Natuurbeheer in de Tropen en Ecologie van Vertebraten Ridder NL prof.dr. W.A. van Vloten, hoogleraar aan de universiteit Utrecht